La idea és que puguem publicar missatges amb consells i suggerències espontànies o no sobre com fer que el nostre consum/vida/relacions/etc del dia a dia siguin més sostenibles/raonables o de sentit comú. Per exemple, com fer alguna cosa de l’hort, una reflexió sobre política, un llibre interessant relacionat amb el tema, un consell per reparar alguna cosa, una recepta, un coneixement sobre nutricio, el comportament d’un ocell de la Segarra, les propietats d’una herba dels marges o obrir-nos els ulls a algun prejudici o cosa preconcebuda. O qualsevol cosa d’aquest tema, ja ens entenem. La idea és que siguin posts breus, ràpids de llegir i que aportin algun CONSELL PRÀCTIC al lector, i a més creïn un sentiment de comunitat entre nosaltres o els que s’engresquin a seguir-lo. Però tampoc es tracta de predicar ni d’anar amb judicis sobre
el que fan els altres, ni cal que sigui molt rigurós tot i que cal deixar clar que són opinions. Per exemple: “L’altre dia vaig fer aixo i em va passar allo” “Jo el que faig es… i em va molt bé”, “Em van dir que… vaig llegir que… diuen que…”.
Totes serem administradores i anirem postejant. Serà un projecte sense presions però que pot estar molt bé. Què et sembla? S’accepten suggerències desenfadades pel subtítol.

Anuncis