L’Anna V ens ha fet arribar la seva recepta de “Iogurt amb cassola i manta”. Sembla molt interessant i ja tinc ganes de provar a veure si em surt! Aqui teniu:

“Es necessita:

-un litre de llet que pot ser sencera o semi (amb desnatada no queda bé)

-un iogurt natural de veritat, dels “bons”: de la Fageda, de vidre de Danone…

-una olla (on hi càpiga 1L de líquid)

-una manta gruixuda

Es fa:

S’escalfa el litre de llet a l’olla. S’ha d’escalfar fins que comenci a sortir fum. Si ens hem passat (i ha bullit…), s’haurà de refredar bastant, fins que surti poc fum. En aquest moment de poc fum es posa el iogurt a la llet i es remena perquè s’escampi bé. Es tapa l’olla i s’embolcalla dins la manta S’ha de deixar reposar unes 8h aprox (si són menys no funciona, si són més no passa res) i l’endemà s’ha fet màgia i dins l’olla hi ha iogurt!

Extra: per a fer més iogurt, podem reutilitzar el nostre propi iogurt. Però no sé per què, arriba un moment que el iogurt resultant queda massa líquid i no queda bo. Per això sempre de tant en tant haurem de comprar iogurts al super…” 

Que gaudiu del vostre iogurt de cassola i manta! I si voleu dir “nomes una cosa” en materia de consum alternatiu i similars, no dubteu en fer-nos-la arribar!

Anuncis